Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський у перший день зими, поділився кумедним новорічним відео.

Михайло Поплавський має чимало шанувальників, тож часто намагається радувати їх новими фото чи відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Михайло Поплавський, фото: Instagram

На цей раз Михайло Поплавський вирішив записати новорічне відео разом зі своїми студентками. На одному з кадрів він потанцював із ними біля ялинки у костюмі Святого Миколая.

Михайло Поплавський, скріншот

Популярні новини зараз

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

На іншому кадрі він показав, що новорічні свята – це час смачної їжі. Саме тому замовив піцу та ще чимало смакот, щоб поласувати ними в перший день зими. Зазначимо, що це Поплавський записав під головну пісню новорічних свят Jingle Bells.

До того ж, Поплавський показав чи не найголовніший атрибут новорічних свят - мандаринку, яку почистив на камеру.

Михайло Поплавський, скріншот

"З першим днем ​​зими! Я вже в очікуванні новорічних свят, а ви?", - так Михайло Поплавський підписав опубліковане фото.

Нагадаємо, що Аліна Гросу не змогла зустрітися з Поплавським , згадавши про кохання: "Дуже шкода". Аліна Гросу привітала Михайла Поплавського, наговоривши багато приємного.

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський згадав, як вступив до ВНЗ зі скандалом: "Не очікував, що це...". Михайло Поплавський розповів, як він ішов до своєї мрії.