Ксенія Кошова, дружина зірки "Кварта95" Євгена Кошового, потішила своїх шанувальників новою витівкою. Вона розмістила в сторіс відфотошопленого путіна.

Ксенія Кошова, дружина коміка з "Кварталу", дизайнерка, яка раніше була зіркою балету "Freedom" обожнює спілкуватися з шанувальниками та розміщує в сторіс багато цікавинок.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Ксенія розмістила фото путіна з фіолетовим довгим волоссям, яке стирчить дибки та у жовтому костюмчику, з великою телефонною трубкою в руках. Надпис на картинці звучить так:

"Алло. Я Х@йло!"

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Від веселого мему українці покотилися від сміху. Щоправда, багато хто хотів побачити зовсім іншу картинку з путіна, але наразі й така дає можливість виходу емоцій.

Скриншот сторіс Ксенія Кошова. Фото: Instagram

Ксенія раніше розповідала, що була змушена через війну перестати спілкуватися з родичами.

Вона часто висміює пропагандистів та інших політичних діячів країни-терориста, та не соромиться висловлювати свої думки на сторінці в Instagram, де за нею спостерігають майже 50 тисяч шанувальників.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, ми писали, що кварталівці "написали нового листа" від гетьмана, зарядивши українців позитивом: "Затанцюю з кулеметом".

Як повідомляв "Знай.ua" дружина зірки "Кварталу 95" Євгена Кошового Ксенія запланувала наступний день народження — в українському Криму.

Також "Знай.ua" інформував, Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".