Зірка групи "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон показала дивовижні кадри з поїздки в Карпати.

Відповідний ролик з'явився на її YouTube-каналі.

Наталія Фаліон регулярно радує українців не тільки своєю творчістю, а й пізнавальним блогом. Виконавиця постійно показує корисні поради та свої пригоди по Україні. Цього разу Фаліон опублікувала відеоролик, в якому розповіла про екстремальну поїздку в Карпати.

Почала солістка "Лісапетного батальйону" з підйому на вершину гори. Вона показала, як з групою вирушила на старому автомобілі по непролазних дорогах підкорювати Карпатські вершини. Співачка зазначила, що ці дороги важко назвати поганими, тому що їх там просто немає. На одній з ділянок на колеса навіть довелося надіти ланцюги.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Коли вони вибралися до підйомника, то перед ними відкрився невелику ділянку цивілізації, з усіх боків оточений лісом. Наталія Фаліон зазначила, що захоплюється людьми, які катаються тут на лижах і сноубордах, проте сама не наважилася спробувати.

За підсумком солістка просто піднялася на підйомнику на вершину гори, показуючи при цьому краси Карпат. Фаліон не наважилася залишитися на вершині, оскільки там дув сильний вітер, тому вони відразу ж вирушили вниз, навіть не встаючи з підйомника: "Розвернулися і назад поїхали".

Під кінець своєї поїздки глава "Лісапетного батальйону" навіть зустріла молодих фанатів, що її сильно здивувало. Після цього вони дружно всією групою вирушили назад в номер.

Нагадаємо, що зірка "Лісапетного батальйону" зворушила новим шедевром.

Як повідомляв портал Знай.uа, український колектив" Лісапетний батальйон " випустив захисні маски зі своєю емблемою.

Також Знай.uа писав, що Наталія Фаліон здивувалася приходу зими в березні, яка застала їх колектив в Умані.