Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є дочкою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Багато українців з початку війни рахували дні, коли весь цей жах закінчиться, сподіваючись на ті самі "два-три тижні". Анна Буткевич у новому пості нагадала, що боротьба з російськими окупантами триває вже 8 місяців.

Анна Буткевич, фото з Instagram

"8 місяців кривавої та безжалісної війни.8 місяців мій світ лише у чорно-білих тонах.8 місяців весь світ спостерігає за незламністю українців", - написала співачка.

Також зірка наголосила, що весь український народ відважно бореться з ворогом на передовій та в тилу усі ці місяці за свою свободу, і головне – можливість обирати, під яким прапором жити, а для всіх він синьо-жовтий.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

"Слава ЗСУ. Слава Україні", - додала вона.

Фанатів зворушили слова Анни Буткевич, а деякі також захопилися її неймовірною красою, написавши парочку компліментів у коментарях під постом.

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич випустила коготочки на ніжну квіточку - дівчинки, вчіться: "Адреналін"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Буткевич знайшла сучасне "озброєння", яке зірве плани Лукашенка: "Західні партнери передали"

Також портал Знай.ua писав, що донька мільярдера Буткевича показала свій головний скарб: "Не можна передати словами"