Співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська якось розповідала, чому росіяни прийняли дуже неправильне рішення з важкими для них наслідками, обстрілюючи критичну інфраструктуру нашої країни.

Зараз вона поділилася своїми думками щодо українців, які зараз перебувають у Європі, у США чи на будь-якому іншому континенті. Але перед цим виставила кілька кумедних відео.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Як приємно, що Мак має українську мову. Дякую, друзі", - заявляє вона.

А потім показує пінпад, яким дійсно серед різних мов світу є наша. І це у Європі. Потім Оля Цибульська накричала на тих, хто не хоче допомагати країні переживати важкі часи та економити електрику.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

"Найтемніші часи добре видно. У кого в будинку жерсть вимкнене світло, у кого не вимкнено. Ану вимикайте", - зазначила вона.

І насамкінець, звичайно, та сама історія, в якій виконавиця розповіла, чому дуже важливо поводитися належно при іноземцях. Але згадавши те, що забувати не варто більше ніколи.

Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories

"Виїхали ми додому, до кордону дуже близько. Скоро скажу "Добрий вечір". Я розумію рівень стресу, коли ти не вдома, але завжди потрібно поводитися гідно. Щойно спілкувалася з дівчинкою, яка працює тут та часто стискується з українцями. Сказала, що серед людей ходить чутка, що почастішали випадки, коли українці поводяться не дуже добре. Я не буду зараз вдаватися в якусь філософію, у виховний процес. Щоразу, коли ти зустрічаєшся з іноземцем, у туалеті, біля умивальника, на парковці – це може бути єдиний випадок, коли ця людина зустрічає у житті українця. І від твоєї особистої поведінки залежить те, що він думатиме про всю націю. Швидко даю п*зюльку, бо це імідж країни", - заявила вона.

Нагадаємо, Оля Цибульська поїхала за кордон і розмріялася про молодого жеребця: "Чоловіку не говоріть"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська заінтригувала, стала свідком жахливої ​​події: "Чуєте дзвін?"

Знай.uа писав, Оля Цибульська в негліжі влаштувала роздачу порад від хейтерів, як правильно жити: "Я ними не користуюся"