Популярний український виконавець Макс Барських захопив оновленим іміджем та розкрив суть нової пісні. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських розповів, що мільйони українців зараз проходять страшне випробування – розлуку. Через війну багато хто не бачив коханих місяцями і лише спілкується з ними по відеочату. Виконавець зазначив, що саме про це та його нова пісня "Римую".

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

"Не існує найбільш страшного випробування, аніж розлука з тим, кого любиш. Чим замінити запах коханої людини, рідні обійми, тепло спільного ліжка, жарти та повільні поцілунки? Нічим! Війна піддала болючим випробуванням мільйони українських пар. Коли пишу і думаю про це, у мене пробігають мурахи по тілу. Це дуже боляче!", - написав артист.

Також цікаво, що артист трохи змінив стиль, якщо порівнювати з тим, як виглядав місяць-два тому. Він пофарбував волосся, зробив стильну укладку.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Варто зазначити, що нова робота артиста знайшла своїх шанувальників.

"Боже як це красиво, як це естетично", "Макс як завжди супер", "Дуже зворушливо", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських заінтригував українців чуттєвим дуетом із молодою артисткою: "Це має бути..."

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show показав середній палець терору окупантів і дав пораду українцям: "Як би не лякали..."

Крім того, ми писали, Wellboy показав вражаючі плоди своїх старань, позаздрить навіть Ірина Федишин: "Ми партизани..."