Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна зізналася, що відчуває неймовірне щастя, коли чує про поповнення списку вбитих окупантів, і розмірковує, чи це нормально. Ще артистка нагадала, що на сьогоднішній день відважні ЗСУ ліквідували 70 тисяч ворогів.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"І є якась дивна і одночасно лякаюча внутрішня радість з цього приводу. Адже раніше ми всі такого про себе навіть уявити не могли… А тепер для нас кожен знищений російський вбивця - це врятоване українське життя!" - заявила Маша.

Ведуча стверджує, що це адекватна реакція кожного українця, адже інакше до терористів, які вторглися до нашої країни, ставитись неможливо.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Примушують нас страждати та носити у собі велике горе щодня. Я вважаю, що нездорово радіти смерті людини, але відколи тих, хто вбив понад 400 українських дітей, зґвалтував тисячі жінок, пограбував наші будинки, ми повинні вважати людьми?", - підбила підсумки Єфросиніна.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна змусила Олю Полякову змити весь макіяж і сама залишилася "без обличчя": "Ми страшні, старі, потворні"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна визнала катастрофічні зміни у зовнішності: "Мене не бере. Я колю..."

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна розповіла, як її 8-річний син "проміняв" мрію на винищення ворогів: "Випи**мо усю гидоту"