Відомий український артист, який нещодавно пережив розлучення з Надею Дорофєєвою і будує нове кохання з Дашею Кацуріною, Володимир Дантес вирішив знову прокоментувати своє особисте життя. Усі давно заплуталися хто з ким, і він вирішив внести якусь ясність.

Зробив він це у новому сюжеті програми "Життя відомих людей", де регулярно розповідають деякі подробиці з життя наших та світових знаменитостей. Іноді це ексклюзивні факти.

Ще менше двох років тому в родині Володимира Дантеса все було чудово: любляча дружина, найкращий друг та його хороша подруга Михайло та Даша Кацуріни жили по сусідству, а кар'єра успішно йшла вгору.

Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої

2022 вніс свої корективи. Розлучення, зрада від друга і нові стосунки з колишньою сусідкою. При цьому, як виявилося, роман Наді та Михайла став повною несподіванкою для нього, і він сам був би не проти дізнатися подробиці з перших вуст. З найкращим другом їх теж нічого більше не пов'язує.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Спочатку після розлучення вони продовжували спілкування, але потім шляхи розійшлися.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

"Взагалі ніякі стосунки. Мені немає жодного сенсу з ним спілкуватися. Ми не проводимо час разом ніколи. Я все чекаю, коли запитають. Ну, закохалися. Але цікаво подробиці. Мені самому цікаво. Я просто хочу дізнатися, а як це сталося, а коли. Закохалися. Вау! Супер. Ну-ну", – емоційно відповів співак.

При цьому, як зазначив далі артист, він мав би зовсім інше ставлення до того, що відбувається, якби вони прямо сказали про це йому, а не через чутки та спільних знайомих. Таке приховування відносин дуже засмутило його, тому й говорити тут вже нема про що.

Дантес. Фото: скрін youtube

"Я не люблю лицемірство та скритність. Я завжди говорив, коли люди недомовляють, – це неприкольно. Але це моя проблема. Мені неприємно все, що сталося. Точніше, не все що, а як. Тут я хочу наголосити. І що після цього Але це на совісті. Я чекаю, коли всі розкажуть, що, як. Запрошуйте Надю та Мишу, нехай усе розкажуть. Це ж цікаво", - сказав Дантес.

Зараз Володимир Дантес у нових відносинах, і його обраницею стала Даша Кацуріна. У мережі вже жартують, що дружити парами буває дуже небезпечно, адже це призводить до обміну дружинами.

Нагадаємо, що Вова Дантес зворушився історією українки, яка втратила близького і попросила допомоги

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва відростила Михайлові Кацуріну "шевелюру", але шанувальники все ще сумують за Дантесом.

Також Вова Дантес нагадав, що творять з дітьми в католицькій церкві при Франциску, який захищає росію .