Популярна українська співачка, блогерка та просто красуня Анна Волошина (Трінчер), яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно публікує нові кадри для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram.

Наші читачі вже знають, що на своєму YouTube-каналі Анна Трінчер представила композицію "Зай", яку присвятила тимчасовим переселенкам. Після прем'єри вже минуло трохи часу, і зірка показала, як знімали кліп.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Сидимо просто в продуктовому, підкручуємо локони", - розповідає Анна про те, як готувалася до зйомок.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

За словами 21-річної артистки, нова пісня передає почуття та бажання українок, їхні страхи та переживання за своїх рідних, тугу за домом. Навіть перебуваючи у безпеці, вони переживають важкі часи. Адже за кордоном вони віч-на-віч зі своїми проблемами в чужому місті, без підтримки близьких.

Кадр із кліпу "Зай", скріншот: YouTube

"Хоч би якою гарною була країна, яка приймає наших біженців, але для українок краще за рідну Батьківщину нічого не може бути, де навіть знайомі вулички та будівлі надають почуття, що ти вдома, на своєму місці, тому щодня очікування — це своєрідний шлях. На даний момент, на жаль, триває нова хвиля виїзду жінок з дітьми за кордон, деякі з них повинні вдруге залишити рідну домівку, ця пісня про них і для них, щоб підтримати українок у ці скрутні часи, дати їм відчуття, що вони не самі", - розповіла Трінчер.

Кліп на пісню "Зай" знімали ще влітку. У ньому можна побачити співака Павла Зіброва, акторку Наталю Денисенко, чоловіка Трінчер блогера Олександра Волошина та бабусю Анни, Олену Олександрівну.

Нагадаємо, Анна Трінчер дізналася у Свечкоренка з "Холостячки", як безсоромно пустувати по відеозв'язку: "Не захоче...".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер нагадала про свій успіх, щоб "захиститися" від нападу українців: "Ідіть на ***".

Також, Анні Трінчер помстилися, поки Козловський вивалився з ванної кімнати, а Петрожицька вивернула руку при пранні.