Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, який більше відомий під сценічним псевдонімом Фагот, показав українцям, як проходять військові будні ЗСУ на передових позиціях. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Фагот з перших днів війни, як і багато колег-артистів вступив до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну. На передовий музикант поки не побував, проте не з чуток знає, як важко і відповідально носити форму і бути захисником, особливо на передовій.

Фагот. Фото: скрін youtube

Так, Фагот показав короткий ролик, що повністю описує життя воїнів ЗСУ на передовій. Замість світла та батарей у них багаття, а в окопах на позиціях повно води.

"Зима. Війна. Знову. Тримаємо стрій! Ми самі собі сила!", - підписав кадри Фагот.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Ймовірно, цим роликом музикант поділився, щоб нагадати українцям, що важко зараз усім, а особливо воїнам, які в складних умовах стоять віч-на-віч із противником і щомиті ризикують життям заради Батьківщини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Фагот з ТНМК озброївся до зубів і продемонстрував готовність до зустрічі з окупантами: "Справжній козак".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".