Відома українська блогерка Вікторія Маремуха нещодавно стала вперше мамою. Зараз вона трохи набралася досвіду, та докладно розповіла про народження першості, а також материнство під час війни.

Про це вийшов цілий сюжет у програмі "Життя відомих людей", де регулярно розповідають деякі подробиці та факти про знаменитостей з усього світу.

Війна застала дівчину на Тайланді, але народжувати вона все одно вирішила у Києві. У цьому питанні її чоловік француз повністю підтримав дівчину і вони тут облаштувались.

Вікторія Маремуха, фото: Instagram

Хоч і тривожно ставати мамою під час повномасштабної війни, саме маленький син рятує її від стресу. Кожна посмішка – незабутні емоції.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Наприкінці лютого дівчина була на перших місяцях вагітності і ніяк не могла абстрагуватися від новин. Навіть турбота коханого чоловіка не допомагала забути про те, що на її батьківщині вмирають люди.

"У мене через півтора тижні після повномасштабного наступу почалася кровотеча на цьому стресі. Мене поклали на заощадження, ліки дали, сказали бути вдома, але взагалі жодних новин", - розповідає дівчина.

Вікторія Маремуха і Луї, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru

Тоді не було жодного дня, щоб Вікторія Маремуха не сказала Луї про те, що хоче додому, і для неї було дуже важливо народити тут. Хоч чоловік та француз, він дуже болісно переживав події в країні, яка стала для нього новою батьківщиною.

"Це теж мій дім, у мене теж його забирають зараз", - згадує Вікторія слова чоловіка зі сльозами на очах.

У травні вони все ж таки повернулися додому, і плакали вже від щастя.

Після народження малюка у них багато що змінилося, а як нянька стала рідна мама Вікі, якій вони платять гроші. Живе вона окремо, і приходить у певний час. Своє рішення дівчина вважає правильним, адже зараз її мати могла б працювати на більш важкій роботі за низьку зарплату.

Зимувати вони всі разом поїдуть до Тайланду, щоб малюкові було завжди тепло та затишно, а потім після повернення назад поїдуть уже до звільненого Криму.

Нагадаємо, що Вікторія Маремуха повідала, як маленька людина змінила її життя з чоловіком назавжди

Раніше повідомлялося, що Вікторія Маремуха із "СМПУ" відкрито розповіла про перший раз після пологів

Також чоловік Вікі Маремухи з "Київ вдень і вночі" знайшов слабке місце росіян і вдарив по ньому