Анатолій Анатоліч зізнався шанувальникам у своєму страху. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм "Всюди люди" та "Ранок з Україною" на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Інстаграм-сторінці знаменитості часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції та відпочинок.

29 листопада ведучий опублікував чорно-білу фотографію. У підписі до знімку він зазначив, що боявся підходити до сцени і насправді є не дуже публічною людиною.

"Ех, хотів би зніматися в Bewerly Hills 90210, але поки що знімаюся тільки у своїх сторіс. Перший раз вийшов на сцену, тому що до цього боявся до неї підходити. цим комплексом борюся останні 20 років", - повідомив він.

Фоловери оцінили як фотографію, так і відвертість телеведучого.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

[quote author=""]"Анатоліч, можна в БХ 90210 ремейком"; "Ну ще в мою потрапив учора 😂"; "😍😍😍😍😍😍"; "Здається, скоро буде нове інтерв'ю 🤔😊"; "а здається, ніби вже давним-давно побороли)", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Юла показала, яке їй у ліжку з Анатолієм Анатолічем: "Дивлюсь і не вірю".

Раніше ми повідомляли, що Анатолій Анатоліч розповів про свій відпочинок за 170 тисяч гривень: "Це дорого, але я дуже хотів".

Також стало відомо, що Анатоліч "заплював" Тодоренко після її тріумфу в Москві, і запропонував "виключити" з української нації.