Відомий ще з часів того самого шоу "Comedy Club UA" український гуморист, шоумен, ведучий і актор Дядя Жора, який нещодавно записав іронічне відео зі своєю майже босоногою дружиною на заправці, продовжує активно ділитися з шанувальниками кадрами з життя.

Цього разу Дядя Жора трохи запізнився з привітаннями та вирішив розповісти секрет виконання будь-яких бажань. Все здійсниться, головне – знайти святкову ялинку та сильно захотіти чогось. Давайте дізнаємось, як це зробив улюблений українцями комік.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дяді Жори у мережі Instagram.

Публікація Дяді Жори, скріншот: Instagram

"Під ялинкою збуваються бажання. Давайте побажаємо один одному в коментарях... Світу та перемоги України - це насамперед!!! Що ще?", - пише Дядя Жора і додає кілька яскравих знімків, які були зроблені так би мовити в моменті.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

У свою чергу друзі та шанувальники побачили артистка, що позує під великою святковою ялинкою і почали активно ділитися побажаннями в коментарях. Ось, що пишуть люди: "Миру, перемоги та здоров'я", "Кохання", "Перемоги! Мирного неба!", "Світла, тепла, добра! Миру та перемоги!", "Миру, Перемоги, Здоров'я, Свободи, Радості та Кохання", "Позитиву!", "Перемоги - це буде щастя!".

Коментарі до публікації, скріншот: instagram

Нагадаємо, Дядя Жора продемонстрував творчість перехожим та розсмішив українців: "Поплавський v 2.0?".

Раніше повідомлялося, Дядя Жора усамітнився одразу з чотирма молодицями, українці надривають животи: "Якась Поплавщина".

Також, Дядя Жора розвеселив українців маловідомим фактом про чоловіків та жінок за 40: "Смішна правда".