Спартак Субота — популярний на всю Україну персонаж, псевдопсихолог, який вів "Підкаст-терапію" з коміком та актором Євгеном Яновичем.

Багато хто пам'ятає, як блогер і соведущий за мить став мало не "відкидом суспільства" після розслідування з боку іншого психолога, терапевта Іллі Полуденного, який зібрав факти про брехню Спартака.

Спартак Субота, скріншот: YouTube

5-серійна версія розслідування на Youtube, а також публікація на сайті "Свідомі" розповідає про те, що Субота, приміром, не мав ступеня кандидата психологічних наук, хоча публічно себе позиціонував саме їм. Крім того, було опубліковано дані про роботу хлопця в Інституті когнітивного моделювання, а його пов'язують із "ОПЗЖ".

Але зараз не про це – прес-служба МОНповідомилапро проведення Шевченківським управлінням поліції ГУНП досудового розслідування щодо можливих протиправних дій з боку цього блогера.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Спартак Субота, скріншот: YouTube

Зокрема це стосується підробки документів щодо освіти. Виробництво було відкрито ще навесні, оскільки було виявлено ознаки вчинення правопорушення — за ч. 4 статті 358 ККУ йому загрожує або обмеження волі на строк до двох років, або арешт до 6 місяців, або штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів.

Нагадаємо, дали 5 мільйонів: Спартака Суботу спіймали на "відбілюванні" проросійських депутатів

Як повідомляв "Знай.uа", НОК України поширює російську пропаганду серед дітей і навіть військових : у підручниках про окупантів "тільки хороше"

Знай.ua писав, олігарх Фукс втік від кримінальних справ в Україні : влаштувався в Лондоні і чекає поки "відчиниться вікно можливостей"