Так влаштований світ, хтось насолоджується життям у своїх ідеальних стосунках, а є й ті, хто стикається із гіркими розчаруваннями. Астрологічні експерти визначили, що найближчим часом кілька знаків Зодіаку можуть дізнатись, що таке фінал романтичного зв'язку.

Астроексперти помітили, що три знаки із Зодіакальної палітри можуть розійтися зі своїми половинками вже найближчими місяцями. Кінець 2023 дійсно принесе багато нового, в астрологічному плані.

Про це розповів один із українських астрологів, який часто ділиться у соціальних мережах свіжими гороскопами.

Побачення, скріншот: YouTube

За словами фахівця, у представників сузір'їв Раку, Овна та Тельця – дуже великі шанси пережити розставання до кінця року. Проте важливо пам'ятати, що це стосунки унікальні.

Популярні новини зараз

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Такі чинники, як спілкування, взаєморозуміння та спільні зусилля можуть вплинути на розвиток відносин. Якщо ж результат невтішний – прийміть цей досвід і сміливо дивіться у майбутнє.

Сузір'я Овна - арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Ваша необдумана та імпульсивна сторона все більше дратує вашу другу половинку. Заради ваших стосунків навчитеся спрямовувати свою енергію в конструктивне русло.

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сузір'я Тельця

В очах вашого коханого вам, мабуть, не вистачає чуйності, що може стати стомлюючим у довгостроковій перспективі. І якщо ви надто закуті у власну зону комфорту, ви, мабуть, закінчите ці стосунки самі.

Сузір'я Рака - арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Рака

Раки, що оточують стає важко переносити ваші капризи та незрілість. Будьте обережні – ваш партнер може втратити терпіння та відмовитися від свого рішення бути з вами.

Нагадаємо, "Гостра стадія...": відомий таролог визначив дату, коли Україна більше не страждатиме від ракетних обстрілів.

Раніше повідомлялося, запам'ятаєш ці дні до старості: астрологи назвали знаки Зодіаку, яких осінь "накриє" коханням.

Також, небеса впадуть, а зірки згаснуть: ці знаки Зодіаку під кінець вересня чекає на розлучення з коханими.