Популярний у соціальних мережах, а також відомий на телебаченні український енергетичний практик та екстрасенс Роман Шептицький знову поділився своїми спостереженнями. Шептицький визначив, що справжній російський президент Володимир Путін вже давно помер, а зараз ми можемо бачити лише двійників.

Тільки навколо цього факту гуляє безліч різноманітних теорій. Хтось каже, що путін вже близький до смерті, тоді як інші заявляють, що поки що немає жодних ознак майбутньої смерті путіна.

Про те, що чекає на кривавого сусіда, розповів Роман Шептицький в одному з недавніх інтерв'ю.

Кремль горить, скріншот: YouTube

Роман заявив, що справжній путін пішов із життя вже понад 8 років тому. Сьогодні перед нами його двійники. Щодо того, коли вони підуть із життя, екстрасенс сказати не може.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Він уточнив, що зараз обговорюється питання про розпад російської федерації. На думку Романа Шептицького, тільки після цього можна буде очікувати будь-яких результатів.

мертвий путін, скріншот: YouTube

"Важливо, щоб було зруйновано всю путінську систему. Їх гниття і розпад вже відбуваються. А протягом жовтня воно ще більше активізуватиметься", — додав астроексперт.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно екстрасенс Макс Гордєєв спробував зазирнути у далеке майбутнє, і відповів, чи може повторитись те, що сталося у лютому 2022 року. Гордєєв не погоджується з тим, що кажуть чиновники зі США, що війна нібито затягнеться ще на 5 років.

Нагадаємо, "Гостра стадія...": відомий таролог визначив дату, коли Україна більше не страждатиме від ракетних обстрілів.

Раніше повідомлялося, Отримав по голові? Путін з'явився з плямою від удару на лобі.

Також, "Дуже багато брехні...": мольфар прозрів і розповів, коли українські захисники вийдуть до моря.