Для всіх наших читачів, які уважно стежать за тим, що говорять астрологи та живуть гороскопами, є новина від майстра карт Таро Віктора Литовського.

Практик, передбачаючи майбутнє, визначив, що довгоочікувана перемога України у війні, яку розпочали російські окупанти, почне розвиватися з однієї сакральної точки, яку можна помітити на карті нашої країни.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Віктора Литовського в мережі YouTube, де майстер карток Таро зробив свіжий розклад.

Віктор Литовський, скріншот: YouTube

У новому відео можна помітити, що Віктору Литовському карти показали ключову точку та ознаку того, що Україна переможе, також буде повернення територій, що розташовані біля великої води.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини

Показати ще

Таролог заявив, що йдеться про багатостраждальне місто на Донеччині - про Маріуполь. Саме повернення цього окупованого російськими окупантами міста назад до України стане головним моментом під час цієї війни.

"Це випадало і в мене, і в моїх знайомих колег, коли ми переглядали це питання. Це буде така ключова точка, яка буде ознакою, що вже переходимо на етап повного повернення і найближчим часом нашої перемоги", - наголосив Віктор Литовський.

Віктор Литовський, скріншот: YouTube

Також Вітокр у своєму прогнозі відповів, що говорять карти Таро про посилення мобілізації в Україні восени 2023 року. За його словами, є знак "посилення", випала карта "10", яка говорить про ношу. Наприклад, цифри у 500 тисяч осіб може виявитися недостатньою.

Нагадаємо, 9 днів обстрілів та удар по великому об'єкту: екстрасенс Яна Пасинкова розповіла чого чекати у жовтні.

Раніше повідомлялося, знатимете, куди стелити, щоб падати: три знаки Зодіаку, на які до кінця року чекає розлучення.

Також, "Вже гниє і розпадається": відомий екстрасенс розповів, коли загинув справжній путін.