Всесвітньо відомий розробник ігор зі США Blizzard ще влітку, разом із актрисою Мілою Куніс, запустив набір Pet Pack for Ukraine для гри World of Warcraft. Цікаво, що гроші від продажу набору (496 грн) відправляє благодійній організації BlueCheck Ukraine.

Організація BlueCheck Ukraine допомагає українським біженцям, які постраждали від розв'язаної росією війни.

Тепер Blizzard підбив підсумки цієї ініціативи, і повідомив про це у своєму офіційному блозі.

Міла Куніс і Ештон Катчер

Відомо, що партнерам BlueCheck на місцях уже виділено понад $1 млн. допомоги. Зменшуючи бюрократичну тяганину, партнерство WoW-BlueCheck надає критичні ресурси низці організацій, які надають допомогу українцям, які постраждали внаслідок розв'язаної росією війни.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Міла Куніс, скріншот: YouTube

Організація допомоги Україні фінансуватиме мобільні медичні бригади у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях для надання медичних послуг вдома пацієнтам, які не можуть дістатися медичних закладів.

Ініціатива Blizzard, скріншот: worldofwarcraft.blizzard.com

Команди діагностуватимуть, лікуватимуть та безкоштовно забезпечуватимуть ліками понад 3500 пацієнтів протягом наступних місяців. У той же час, некомерційна організація Project Victory надає їжу, притулок, медичне приладдя та предмети першої необхідності людям у районах, що постраждали від війни.

Грант від BlueCheck Ukraine буде спрямований на закупівлю невідкладних медичних товарів для лікарні у Запоріжжі.

Окремий грант забезпечить покупку термінових гуманітарних товарів для прифронтових районів.

Внесок у фонд "Голоси дітей" буде спрямований на лікування щонайменше 100 дітей з РАС (розлад аутичного спектру) та групові заняття для батьків.

Громадська організація Save Peace in UA планує роздати 180 тисяч готових страв серед 6 тисяч осіб, які не можуть піклуватися про себе. Кожен отримувач отримає 30 готових страв протягом 15 днів повноцінного харчування.

Інші організації та фонди отримають кошти для підтримки літніх українців, надання грошової допомоги людям, переміщеним через війну в Україні (жінкам з дітьми, людям похилого віку та людям з інвалідністю), відновлення притулку з постійним житлом для внутрішньо переміщених осіб у Харкові та Львові та і т.д.

Нагадаємо, реліз стратегії "Total War: Pharaoh": нудятина та баги.

Раніше повідомлялося, монстри, загадки та прокляті вулиці міста - під рідну мову: ремейк Silent Hill 2 отримав українську локалізацію.

Також, поки завантажить відео в TikTok – можна заснути: користувачі скаржаться на нову проблему з iPhone 15.