Колишня учасниця Міс Світу Шеріка де Армас померла у віці 26 років.

Сім'я та друзі вшанували її пам'ять після її смерті 13 жовтня після дворічної боротьби з раком. У неї діагностували рак матки, і вона пройшла багато курсів лікування, щоб зупинити його поширення.

Шеріка де Армас, фото: Miss Uruguay Pageant/facebook

Її брат Майк Де Армас був одним із перших, хто віддав належне трагічній втраті. У соціальних мережах він поділився відео моделі і сказав: "Більше ніякого болю, щасливого шляху. Я любитиму тебе вічно".

Цьогорічна міс Уругвай Карла Ромеро також вшанувала пам'ять Шеріки. Вона сказала: "Надто хороша для цього світу. Одна з найкрасивіших жінок, яких я коли-небудь зустрічала у своєму житті".

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Колега-королева краси, переможниця конкурсу "Міс Уругвай 2021" Лола де лос Сантос сказала: " Я завжди пам'ятатиму тебе не тільки за всю ту підтримку, яку ти мені надала, і за те, як сильно ти хотіла, щоб я росла, але і за твою любов, твою радість.

Шеріка де Армас, фото: Miss Uruguay Pageant/facebook

Шеріка здобула популярність після участі у конкурсах краси у 2015 році. Вона стала Міс Уругвай у 2015 році і того ж року представляла країну на Міс Світу, коли їй було лише 18 років. В інтерв'ю NetUruguay вона висловила радість від можливості брати участь у Міс Всесвіт, назвавши це складним досвідом.

Потім вона поринула у світ моди та макіяжу як бізнес-леді та володіла власною школою макіяжу Shey de Armas Studio. Зірка також доклала зусиль до своїх соціальних мереж і перед смертю придбала велику кількість передплатників.

Окрім роботи в індустрії краси, Шеріка була відома своєю благодійною діяльністю, працюючи волонтером у лікарні Перейри Росселла. Вона працювала з дітьми, які постраждали від опіків, та з Фондом Переса Скреміні, який займався лікуванням дитячого раку.

Шеріка де Армас, фото: Miss Uruguay Pageant/facebook

Нагадаємо, що молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного.

Раніше ми повідомляли, що теж дратують каси-самообслуговування та ненавидять просити паспорт: це хочуть сказати усі продавці супермаркетів клієнтам.