Збірна Україна зіграла практично всі свої матчі у рамках відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу (2024).

У вівторок, 17 жовтня 2023 року, наші футболісти вийшли на поле проти Мальти та успішно обіграли суперника з рахунком 3:1. Забили Артем Довбик, Михайло Мудрик та автоголом у свої ворота Раян Каменузлі.

Збірна України, фото: Instagram

Зараз ми знаходимося на другому рядку групи. Україна провела сім матчів із 8, тоді як Англія, Італія та Македонія мають відіграти два поєдинки. Варто розібратися в тому, що залишається нашою збірною, щоб спокійно вийти з групи та зіграти на Євро-2024. У нас з італійцями різниця у 3 очки (у нас 13, збірна Італії 10). Наступна та остання наша гра проти них відбудеться 20 листопада. Їм до цього доведеться вийти на поле проти Північної Македонії, які в одному з останніх спільних матчів виграла Італію, і ще в одному вони зіграли внічию.

У збірної України добрі шанси пройти у фінальну частину турніру. Є кілька варіантів розвитку подій — якщо збірна Італії програє чи грає з Македонією внічию, тоді нас влаштовує чи перемога, чи нічия проти них.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Якщо Італія виграє Македонію, тоді нам потрібно обов'язково вигравати їх у очному протистоянні.

Збірна України, скріншот: Google

Збірна України, скріншот: Google

Збірна України, скріншот: Google

Якщо ми програємо у цьому матчі, у нас все одно буде шанс виступити на Євро-2024, але через Лігу Націй. Збірна України має виграти плей-офф. Однак, щоб туди потрапити, потрібно, щоб мінімум дві команди зі списку — Ізраїль, Сербія, Фінляндія, Шотландія, Боснія та Герцеговина — пройшли на Чемпіонат Європи. Або ж, щоб 14 із 15 команд учасників Ліги А потрапили на Євро-2024 (або 13, але тільки якщо з Ліги B вийде одна із раніше названих збірних).

Нагадаємо, "суперництво завершилося": Роналду підбив підсумок кар'єри після боротьби з Мессі

Як повідомляв "Знай.uа", вже у футбол разом ганяють: Микола Скорик із ОПЗЖ намагається пробратися до Ради, прикриваючись благодійністю

Знай.ua писав, УЄФА обрала 15 росіян у свої адміністративні органи на 5 років: "слуги" Павелко, як у рот води набрали