Юрій Бардаш — на жаль багатьох громадян, український продюсер, зрадник, який втік до Росії від початку повномасштабної війни.

Він відомий роботою з колективами Quest Pistols, Гриби, Нерви. Наразі він пробив усе нове дно, виявивши бажання, щоб росіяни окупували всю Україну, в одному з інтерв'ю для пропагандистського радіо.

Юрій Бардаш, фото: Instagram

Бардаш одразу ж після втечі заявив, що зможе вивести на велику сцену маловідомі таланти. Досі не зміг підтвердити свої слова діями. Його кар'єра на паузі, він, швидше за все, і не зможе досягти того успіху, якого він досягнув в Україні. Хоча він дуже активно працює на "прокремлівському" напрямі.

"Всі народи Росії співатимуть "Між нами тане лід", - заявив якось він.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Показати ще

Він вважає, що якщо Україна буде окуповано, там мають "піднятися" російські люди. Такі персонажі, "ждуни", за його словами, не дають патріотам узвозу. І він дуже хоче вирушити у великий тур після такого.

Юрій Бардаш, скріншот: Youtube

Зараз Бардаш мріє отримати російський паспорт, а в Україну він повернеться лише тоді, коли росіяни окупують Київ, тобто ніколи. Цей персонаж зовсім не становить жодної загрози, через що він міг би бути у списку на ліквідацію нашими спецслужбами.

Нагадаємо, колишня дружина зрадника Юрія Бардаша співачка Luna попередила українських мам: "Погляньте на Жорика"

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві на концерті співали пісню присвячену "вагнерівцям": Місяць тягав по сцені прапор України

Знай.ua писав, Юрія Бардаша зовсім поплавило в Росії: "секретні" чіпи в паспортах українців