Микита Добринін — відомий український ведучий, "Холостяк" дев'ятого сезону та колишній чоловік Даші Квіткової.

Зовсім недавно чоловік дав велике інтерв'ю Аліні Шаманській, під час якого розкрив багато деталей про своє життя, включаючи те, через що він розлучився із дружиною. Але одним із найцікавіших питань є те, чому він не вирушив воювати далі після служби у ТРО на початку повномасштабної війни. Наразі Добринін займається волонтерством.

Микита Добринін. Фото скріншот з Youtube

Як виявилося, Микита згоден з популярною думкою щодо економічного "фронту". Нібито без тилу не може бути передовою, на якій воїни ЗСУ щодня, героїчно борються за нашу незалежність.

"Мій двоюрідний брат зараз на війні. Це справді складно. Але я почув досить цікаву думку, що без тилу немає фронту. Я розумію, що на даний момент – я його підтримка. Коли брат пішов служити за 1 день потрібно було зібрати понад 50 тис грн, щоб забезпечити брата бронежилетом, каскою, окулярами... цього не видають, не дарують", - заявляє Добринін.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Звичайно, чоловік зміг забезпечити брата всім необхідним. Він за нього переживає. І якби Микити "не існувало", тоді його двоюрідний родич воював би без бронежилету.

Микита Добринін, фото: Instagram

Пішов Добринін із ТРО одразу ж після звільнення Київської області. Їхні зміни розпустили і чоловік зайнявся волонтерством. І чоловік не вважає себе військовим, незважаючи на звання лейтенанта.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін розповів чому його навчили стосунки з Квітковою: "Не хочу говорити і показувати..."

Як повідомляв "Знай.uа", хоч у одного "Холостяка" все добре: пілот Макс Михайлюк знову стане татом

Знай.ua писав, Микита Добринін розповів, що стало причиною їхнього розлучення з Дашею Квітковою: "Пари по-різному проходять..."