Донька відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя. За Машею в соцмережі Instagram слідкує понад 160 тисяч шанувальників.

На цей раз Маша Полякова захотіла похвалитися особистим - результатами боротьби з акне, і показала своє обличчя без фільтрів. Виявилося, донька співачки мала чималі проблеми зі шкірою, які намагалася приховати шарами косметики та фотошопом.

Маша Полякова. Фото Instagram

Втім, 18-річній дівчині вдалося позбутися висипів, чим вона явно дуже пишається, судячи з Insta Stories. Маша Полякова показала добірку до та після лікування акне, де можна побачити результат її старань.

Також донька зірки зізналася, що довгий час не могла дозволити собі вийти з дому без макіяжу через акне. Маша не розкрила, чим були викликані такі сильні висипи і що допомогло їх усунути.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Трохи вам інсайту. Ось так я виглядаю без макіяжу. Але я вилікувала акне. І зараз я ходжу вулицею без макіяжу, а цього я не робила з 13 років.. А залишилося тільки постакне",- поділилася Маша Полякова.

Скріншот із Insta Stories, Маша Полякова

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова з'їхала від батьків, але зіткнулася із серйозною проблемою: "Чому?"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова розповіла про свій жахливий стан - королеву було не впізнати: "Зморшок немає, бо я ботокс уколола"

Також портал Знай.ua писав, що рік навчалася в Лондоні, але повернулася до України: що трапилося зі старшою дочкою Олі Полякової