Ще у вересні всесвітньо відомий розробник ігор компанія Blizzard втішила мільйони фанатів серії Warcraft - один із її творців - Кріс Метцен повернувся до роботи над нею.

Виявилося, що розробник поринув у роботу відразу, і вже є результати. На церемонії відкриття BlizzCon 2023 Кріс Метцен представив Worldsoul Saga – цикл із трьох великих доповнень для World of Warcraft.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі Blizzard.

World of Warcraft Worldsoul Saga, скріншот: YouTube

WoW розвивається і приваблює мільйони геймерів вже 20 років і, за словами розробників, у них складено план підтримки гри "ще на 20 років". Blizzard розкрила назви трьох доповнень, які увійдуть до Worldsoul Saga, ними стануть: The War Within, Midnight та The Last Titan.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

World of Warcraft Worldsoul Saga, скріншот: YouTube

Поки що розробники сконцентрували увагу геймерів на першому аддоні - World of Warcraft: The War Within, який вийде вже в 2024 році. У ньому гравцям запропонують дослідити підземні лабіринти та поселення Азерота (Azeroth).

На додачу повернуться знакові персонажі франшизи Warcraft, а їхні дії призведуть до непередбачуваних наслідків. Як завжди, у грі з'явиться величезна кількість нового контенту. Головні нововведення The War Within описано на сайті Blizzard.

Прийом попередніх замовлень World of Warcraft: The War Within вже стартував, звичайне видання коштує $50 (приблизно 1800 грн.). До нього входить підвищення рівня до 70-го.

Покупцям пропонується і Epic Edition, яке відкриває доступ до бета-тестування та триденний ранній доступ до The War Within. Усі покупці отримають і поточний аддон World of Warcraft: Dragonflight.

Щодо двох інших доповнень – про них Кріс Метцен практично нічого не повідомив. Відомо, що Midnight поверне гравців у старий світ, пожвавивши знайомі локації, а The Last Titan відправить гравців до Нордсколу (Northrend).

Нагадаємо, Blizzard, які допомагали Україні, створили комп'ютер із справжньою людською кров'ю заради Diablo IV.

Раніше повідомлялося, очі лізуть на лоб: ціни на ігри в Steam різко підскочили.

Також, грай та допомагай: розробники "World of Warcraft" з Мілою Куніс зібрали $1,5 млн грн для українців.