Відомий український продюсер, автор пісень та до як втік до Барселони на початку повномасштабного вторгнення, важлива людина в українському шоубізі Олексій Потапенко, у розпал війни розважається із росіянами в Дубай.

Про це повідомив зірковий блогер та пліткар Богдан Беспалов.

Потап, фото: Instagram

Зіркова пара співачки Насті Каменських та Потапа в кінці весни повернулась в Україну та почала відбілювти свою репутацію. Настя запланувала собі благодійний тур, яким допомогала нашим війсковим, а Потап знімав досить дивні відео, з яких насміхались багато наших громадян.

Після того, як українці їм не повірили, пара на початку осені знову вирушила переживати "важку зиму" до Барселони, начебто для того, щоб допомогати нашій країні.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram

Блогер Богдан Беспалов обурений тим, що зірки без жодних проблем можуть виїжджати у розпал війни закордон.

2 листопада у мережу потрапило відео "хорошої росіянки" на якому Потап розважається на вечірці у Дубайі із іншими представниками країни-агресорки.

Потап розважається з росіянами. Фото Telegram

Потап розважається з росіянами. Фото Telegram

"Для людини не змінилося нічого і таким людям не місце в інформаційному просторі, тому що вони кожним своїм вчинком довели, що для них немає нічого святого. Що вони не зробили жодних висновків, що їм взагалі чхати, що відбувається в Україні" - обурюється блогер.

Беспалов зазначає про те, що його несвідомість у громадянській позиції призводить до притягування у наше суспільство російської методички.

Богдан Беспалов. Фото: скрін відео

"Потап, але такі персонажі є дуже небезпечними. Вони можуть бути як ждунами, так і навідниками. Тож ніякі відбілювання Потапа колегами по цеху, мовляв Олексій затих, бо йому погрожували Кадировим - не проканають. Явно не від страху Потапенко чілить в Дубай з росіянами." - пише блогер у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, "Залітай гола на ракеті": українці засумнівалися в адекватності Потапа після душу в одязі та репу про Зеленського

Раніше ми писали про те, що друг Потапа "Позитив" хоче і далі записувати пісні російською мовою: "Не треба забувати"

Як повідомляв Знай.ua, Потап зібрався воювати з Барселони: "Призивають – йду"