Відома блогерка Катя Репяхова, яка стала дружиною музиканта Віктора Павліка, і народила йому сина, показала, як в Ізраїлі син біжить до неї.

Катя часто публікує безліч фото для своєї аудиторії в Інстаграмі Якось дівчина показала, будучи в Ізраїлі, як малюк Міхась біжить до неї по лужку. Дівчина впевнена, що це неабияке її досягнення за 7 років.

Катя Репяхова. Фото: Instagram

7 років тому я збираюся на поїзд "Київ - Миколаїв", який відвезе мене на концерт улюбленого артиста Віктора Павлика. Через 7 років до мене біжить маленький Павлик… Життя таке круте і непередбачуване… Тільки перемоги й не вистачає - прокоментувала свої досягнення Катя.

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Дівчина поїхала відпочивати до Ізраїлю минулого року після поневірянь у Європі та вдома, залишивши Франковича на Батьківщині. Катя раніше показувала, як дратувалась через Мишу, який не хотів робити фото для передплатників мами.

На цей раз фото вдалися, а коментарі "обійняли" Катю: "Мрії збуваються, навіть тому що ми не могли передбачити. Перемога теж скоро буде", "У 7 років, ти бігала по будівлі нашого творчого закладу і говорила: я стану дружиною Віктора Павліка, і хлопчик у нас буде, Мишко) це ім'я дуже сильно вбилося мені на згадку", - написали в коментарях.

Катя Репяхова, коментарі. Фото: instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, що звичайним українцям залишається лише мріяти: дружина Павліка Репяхова похизувалась своїми заробітками від реклами.

Раніше ми повідомляли, що у Віктора Павліка почалися провали в пам'яті, Катя Репяхова посміялася: одразу з двома букетами.

Також стало відомо, що дружина Павліка Репяхова "влипла" на чималу суму через 2-річного сина: "Голка в руці...".