Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт.

Якось Віктор Павлик презентував українцям свою пісню, присвячену дружині Каті Репяхової. Також до перегляду був доступний зворушливий кліп з кадрами, знятими ще в мирні часи, до війни з росією.

Репяхова та Павлік, кадр з кліпу

Кадри та ліричні рядки вразили багатьох шанувальників, проте деякі все ж таки залишилися незадоволені. Репяхову звинуватили у тому, що вона холодно ставиться до Павлика. Більше того, дівчині написали, що їй нібито соромно до нього доторкнутися. Зважаючи на все, натякали на їхню різницю велику різницю у віці - 28 років.

"Скуті з ним у почуттях. Видно, що вам іноді соромно його обійняти і поцілувати, і ви робите це немов через силу", - заявила одна підписниця.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Репяхова у відповідь на такі випади вирішила пожартувати і з сарказмом заявила, що таємниця нібито розгадана.

"Через силу живу з Віктором Павліком. Напевно, заради його мільйонів", - відповіла Катя.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Нагадаємо, що дружина Павліка Репяхова зізналася, що її син досі має проблеми: "Без ліків". Катерина Репяхова поділилася новинами щодо лікування 2-річного сина Михайла.

Раніше ми повідомляли, що Катя Репяхова не змогла змовчати після такого із сином Віктора Павліка: "7 років по тому...".

Також стало відомо, що звичайним українцям залишається лише мріяти: дружина Павліка Репяхова похизувалась своїми заробітками від реклами.