Мандрівник та й відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров останнім часом не надто часто тішить публіку свіжими постами.

Чоловік допомагав Батьківщині у війні з окупантами, висвітлював події у ролі журналіста та бував у найгарячіших точках, завдяки чому весь світ зміг дізнатися про жахи на Харківщині, Херсонщині та Київщині.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

Рік тому Україна повернула Хесон і телеведучий не тоді не міг мовчати. Дмитро Комаров не просто привітав українців із довгоочікуваним визволенням Херсона, а особисто бачив радість в очах місцевих мешканців та був присутнім на головній площі, де зустрічали військових.

Він показав фото з бійцями, які тримали в руках головний символ міста – соковитий кавун, та зі щасливими херсонцями.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Атмосфера неймовірна. Позитивна. В очах у людей щастя. Зі святом, чудове місто приголомшливих людей! Кошмар під назвою "росія" для Херсона назавжди в минулому. Нині - переповнена центральна площа щасливих людей, які впевнено дивляться у щасливе майбутнє разом із Україною.", - написав Комаров.

Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров

Журналіст також не забув подякувати працівникам усіх служб, які буквально врятували українців та самого міста від російських окупантів.

Нагадаємо, що без екзотичних країн, а із суворими реаліями України: Дмитро Комаров розповів про новий сезон популярного шоу.

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров вирішив показати "виворот" України всьому світу: "Відчув, що...".