Популярна у соціальних мережах українська співачка, а також телеведуча Мішель Андраде виходить на новий рівень. Мішель змогла показати себе у культовому серіалі "Корона" від Netflix.

Про це стало відомо завдяки публікації Мішель Андраде у мережі Instagram, у якій поділилася кадрами зі своєї сцени.

Мішель Андраде, скріншот: Instagram

"Я на Netflix! Я знялася у шостому сезоні культового серіалу "Корона"! Не можу досі повірити в це!", - повідомила артистка.

Мішель дісталася епізодична роль. Вона зіграла роль покоївки на ім'я Б'янка, яка знаходилася на яхті єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда, син якого зустрічався з принцесою Діаною. Як розповіла Андраде, сцену знімали на острові Майорка в Іспанії у жовтні 2022 року.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Мішель Андраде, фото: Знай.ua

"На початку повномасштабного вторгнення я опинилася в Європі з командою тревел-шоу. Тоді спрямовувала всі сили на допомогу своїм близьким, які були в Україні. Коли зрозуміла, що вони у відносній безпеці, почала планувати життя за кордоном. Шукала контакти людей, які можуть допомогти у Європі. Таким чином, я познайомилася у Facebook з одним кастинг-директором і надіслала їй резюме», — поділилася Мішель.

Актриса також розповіла, що її затвердили на роль після перших спроб, а на майданчику ставилися як до світової зірки.

"Надзвичайно вразили масштаб та організація. До мене ставилися, як до актриси першого плану: сплатили перельоти, разом з моєю мамою поселили в готель, надали трансфер та окрему гримерку, схожу на готельний номер з розкладним диваном, телевізором, холодильником, душовою кабіною, халатом та тапочками. Рада, що мама була поряд і підтримала у такий момент", - розповіла Мішель.

Мішель Андраде, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Мішель Андраде розповіла, чим образила свого експродюсера Потапа: "Є творчість, а є бізнес".

Раніше повідомлялося, наречений помічений? Мішель Андраде швидко знайшла собі шанувальника: "Будеш гладити кудлату альпаку".

Також, зірка "Орел і Решка" Мішель Андраде розвіяла всі таємниці передачі, не розповідав і Бідняков: "Не хочу, щоби це...".