Тейлор Свіфт продовжує свій Eras Tour, і зараз вона знаходиться в Південній Америці.

Українці мали змогу побачити фільм-концерт із однойменною назвою у кінотеатрах та зрозуміти, наскільки чудова атмосфера з цією чудовою артисткою. Але зараз на одному з концертів у Бразилії стався жахливий випадок і сама Тейлор важко приходить до тями.

Тейлор Свіфт. Фото: скрін youtube

Перед початком виступу зірки на стадіоні в рамках світового туру The Eras Tour її 23-річній шанувальниці Ані Беневідес стало погано. Як пишуть іноземні ЗМІ, у дівчини стався серцевий напад через аномальну спеку. Її екстрено госпіталізували, але, на жаль, вона померла.

Ана Беневідес, фото із соцмереж

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Це сталося тому, що організатори концерти заборонили проносити на концерт воду. У цей день температура повітря становила 40 градусів. У цей момент на стадіоні не були включені системи кондиціонування, а придбати воду могли тільки трибуни, що знаходилися на трибунах.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Сама Свіфт під час виступу намагалася допомогти своїм шанувальникам та сама роздавала пляшки з водою зі сцени просто під час виконання культових пісень.

Тейлор Свіфт уже відреагувала на трагедію. У сторiс своєї сторінки в Instagram вона залишила пост, в якому висловила співчуття родині Ани:

"Я не можу повірити, що я пишу ці слова, але я з розбитим серцем кажу, що сьогодні перед моїм шоу ми втратили шанувальницю. Я навіть не можу сказати вам, наскільки я спустошена цим. У мене дуже мало інформації, крім того, що вона була неймовірно красивою і надто молодою. Я не змогла говорити про це зі сцени, тому що мене охоплює горе, коли просто намагаюся говорити про це. Зараз я хочу сказати, що я глибоко переживаю цю втрату, і моє розбите серце болить разом із її сім'єю та друзями. Я навіть не могла уявити, що щось подібне може статися, коли ми вирішили привести цей тур до Бразилії, - написала Свіфт.

Звернення Тейлор Свіфт

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт показала свого нового красеня-хлопця Тревіса Келсі, але засвітилася з " ;травмованим" носом.

Раніше ми повідомляли, що концерт Тейлор Свіфт викликав землетрус: фанати не стримували себе. a>