Юлія Паєвська, українська парамедикиня з позивним Тайра, виявила справжній героїзм та відданість своєму покликанню. Минулого тижня вона знову підтвердила свою видатну медичну компетентність та людську чуйність, рятуючи життя пасажира на борту літака.

Чоловік, у якого раптово впав тиск, був у критичному стані. Юлія, яка знаходилася на цьому ж рейсі, не зволікаючи надала першу медичну допомогу. Її вміння та рішучі дії допомогли стабілізувати стан постраждалого, запобігши загрозі для його життя.

Парамедикиня Юлія "Тайра" Паєвська, фото: скріншот Facebook

Про це Юлія розповіла на своїй сторінці у Facebook:

"Пролітаючи над Гавайями зупинити неабияку кровотечу із серйозної рани на потилиці на висоті майже 11 км на швидкості 774 км/год, накласти пов'язку "Чепець" - Done! Емпіричним шляхом також доведено, що електронний тонометр на такій висоті показує шопопало. Користуватися має сенс виключно механікою. Обіймаю. Бережіть голову", – йдеться у пості.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Показати ще

Це вже не перший випадок, коли Юлія Паєвська виявляє сміливість та професіоналізм у складних ситуаціях.

Тайра – справжній приклад неймовірної сили духу та безмежного співчуття. Її відвага та відданість обов'язкам парамедика надихають усіх довкола. Це заслуговує не тільки на похвалу, а й на сердечну подяку за її самовідданість і здатність дарувати надію в найважчих моментах.