Багато українців просто не уявляють свято без вічнозеленої красуні. Неважливо, якою вона буде – чи штучною, чи живою, адже у будь-якому випадку вона подарує атмосферу щастя.

Якщо ви не визначились, коли саме будете прикрашати новорічну красуню, тоді варто прислухатися до астрологів. За новим стилем, це варто робити у визначену дату – тоді вас буде переслідувати весь рік тільки щастя.

Як прикрасити ялинку: модний декор

Традиції говорять, що ялинку слід прикрашати на четверту неділю перед Різдвом. У цьому році неділя така – 3 грудня. Про це пише Yahoo Life.

Заздалегідь прикрашати ялинку дуже корисно для емоційного здоров’я – стверджує Сюзана Деггс-Уайт. Вона доктор філософії, яка є спеціалістом у емоційних переходах та жіночих стосунках. За її словами, святкове оздоблення досить корисне для душевної рівноваги. Святкова музика, приємні аромати, мерехтливі вогні пробуджують приємні спогади та змушують відволіктися від рутинних справ. Коли прикрашаємо ялинку раніше, ми можемо це зробити поволі, у своє задоволення і дати волю своїм фантазіям.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Ялинка. Фото: кадр з відео

Зрештою, така подія відбувається всього раз на рік. Тому цьому варто приділити увагу. Це також може служити чудовою арт-терапією, тому до прикрашання доведеться підійти з творчістю та чудовими намірами. Взагалі, варто прикрашати зелену красуню тільки коли є бажання, незалежно від дати.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українським чоловікам хочуть зробити своє 8 березня: стане загальним святом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Різдвяний піст-2023: харчування по всіх днях до 24 грудня включно, що можна їсти

Також, наш портал інформував, 3 важливі молитви на Різдвяний піст: читайте до 24 грудня і Господь не залишить Вас