У місті Енгельс, що під Саратовом, російська федерація, чоловік залишив пасинка з другом, а коли повернувся — побачив 6-річну дитину вбитою з відсіченою від тіла головою.

Про це повідомляє російське видання Life.

Місце злочину, скріншот відео

Чоловік залишив дитину з 47-річним приятелем, з яким був знайомий близько 10 років, а сам пішов у справах. Коли він повернувся близько п'ятої вечора, то виявив порізане ножем тіло пасинка на підлозі, голова лежала окремо.

Мати хлопчика в цей час знаходилася в пологовому будинку, де у неї народилася восьма дитина.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

За інформацією ЗМІ, приятель вітчима вбитого прийняв наркотики та напав на хлопчика. Нормально допитати вбивцю ще не вдалося, оскільки він досі перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Раніше вбивця вже був засуджений за статтею "Умисне знищення або пошкодження майна".

Вбита дитина з мамою, скріншот відео

Вітчим жив із матір'ю дитини із січня цього року, у всіх її дітей різні батьки.

"У матері 7 дітей разом із загиблим. Всі діти живуть у різних районах, на даний момент вони "розкидані" по чотирьох районах Саратовської області. Єдина дитина, яка з нею проживала – убита. Вона залишила дитину зі своїм співмешканцем. Але його також не було, він пішов. Вчора вона народила ще одну дитину, - розповідає омбудсвумен Саратовської області Тетяна Загородня.

Нагадаємо, що мати вирішила вбити своїх дітей через фільм, батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя.

Раніше ми повідомляли, що жінка розкрила зраду чоловіка зі своєю мамою: "Почула голос...". Чоловік не посоромився змінити свою дружину з її ж мамою, незважаючи на народження двох дітей.