Шанувальники популярного зомбі-серіалу від HBO "The Last of Us", знятого за мотивами однойменної та легендарної гри, доведеться ще довше чекати продовження.

Схоже, старт виробництва другого сезону знову перенесли – якщо раніше ми могли злитися або ставитися з розумінням до подібного, тому що в Голлівуді продовжувався акторський страйк, то зараз "вину" варто покласти на головного актора. Як виявилося, все через Педро Паскаля.

The Last of Us Part II (remaster), скріншот: YouTube

За останніми повідомленнями, зйомки наступних епізодів відкладено на кілька тижнів. Спочатку вони мали розпочатися ще в січні 2024 року, але тепер найреальніша дата – лютий.

Причиною став щільний графік Педро Паскаля, виконавця головної ролі Джоела. У січні актор буде зайнятий на знімальному майданчику сіквела "Гладіатора".

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

The Last of Us. Фото: скрін

Другий сезон адаптуватиме події з гри The Last of Us: Part 2. Можливо, навіть з тим неприємним моментом, який гравцям довелося пережити на самому початку гри.

Однак за задумом творців у нових епізодах буде приділено більше уваги життю головних героїв у мирному поселенні Джексон. Прем'єра продовження через перенесення точно не відбудеться раніше 2025 року.

Нагадаємо, одна місія більша за Лос-Сантос: фанатів GTA приголомшили масштабами нової карти

Як повідомляв "Знай.uа", новий одяг, гра на гітарі та "бойня" з усіма: що ще порадує геймерів ремайстер The Last of Us Part II

Знай.uа писав, ще 20 років пригод: Blizzard анонсувала три масштабні доповнення World of Warcraft