У понеділок, до Верховного суду штату Нью-Йорк було подано позов на голлівудського актора Джеймі Фокса. Його звинувачують у сексуальному насильстві та побитті.

Як йдеться в позові, цей випадок стався ще у 2015 році, у відомому ресторані міста Нью-Йорка. Але оскаржити дії актора жінка наважилася лише зараз. Про це розповідає CNN.

Джеймі Фокс. Фото:скрін Ютуб

Позивачка, на ім’я Джейн Доу, говорить, що вона попросила його сфотографуватися з нею. Він не відмовив, а згодом "потягнув" її за собою. Актор застосував силу, щоб без її згоди торкнутися до жінки. Він обмацував її груди й статеві органи, а при цьому був у стані алкогольного сп’яніння. За словами ймовірної жертви, за цим спостерігали охоронець та персонал закладу, але нічого не зробили. Порятунком для жінки стала її подруга, яка підійшла до них. Актор, ніби то злякався та перестав її чіпати. У позові зазначено, що у результаті цього інциденту, жінка досі зазнає емоційних травм та страждань і вимагає, щоб актор виплатив визначену суму.

Джеймі Фокс. Фото: скрін Ютуб

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Позивачка також подає позов до суду на компанію ресторану Catch Hospitality Group і пов’язані з нею структури, і вимагає від них відповідну компенсацію за вчинене. Позов подали згідно з Законом Нью-Йорка про повнолітніх осіб. Цей закон дозволяє подати позов про сексуальне насильство, навіть якщо термін давності пройшов. Згідно з даними видання CNN, представники актора ніяк не прокоментували цю ситуацію. Але для нього це не перший випадок звинувачення. Раніше на нього подали в суд за те, що він вдарив жінку своїми статевими органами. Тоді він все заперечував.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Сергій Бабкін з 5nizza полетить на Балі співати пісні російською, щоб заробити грошей: "Топить за один народ"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, геймерів "знудило" через нову гру по всесвіту "The Walking Dead": "Я відмовляюся вірити..."

Також, наш портал інформував, помер зірковий учасник "Голосу країни-11", який вразив усіх "Журавлями" The Hardkiss