Український репер Otoy розповів про своє горе, яке трапилось у його родині. Він втратив вже другого брата на війні.

Про це В'ячеслав Дорфа (справжнє ім’я артиста) розповів на премії Української правди, де нагороди отримували 100 лідерів країни, за версією видання. Артист вийшов на сцену та розповів, що перед премією дізнався про загибель свого другого брата, який ніс службу у морській піхоті.

Співак Otoy.Фото: Інстаграм

Він заявив, що саме його старший брат, однозначно, є лідером свого народу і своєї родини.

"Вчора мені зателефонувала бабуся і сказала, що старшого брата тепер теж немає. Я запитав себе, чи є вони лідерами? На мою думку, вони є лідерами своєї сім'ї як мінімум. Як максимум – для кожного українця. І взагалі для народу та нації", – сказав артист зі сцени.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

У березні 2022 року у співака загинув ще один брат. Він захищав Маріуполь від окупантів. Спочатку чоловік вважався безвісти зниклим, а потім офіційно визнали його загибель. Він був захисником "Азовсталі".

Співак Otoy.Фото: Інстаграм

Співак з початку повномасштабного вторгнення займається волонтерською діяльністю, бо знає – як втрачати на війні. Він розвозив гуманітарну допомогу по лікарнях, боєприпаси для артилеристів, забирав поранених з іншими волонтерами.

Артист переїхав до Києва зі Львова, став співпрацювати з відомою IT компанією та паралельно займатися музикою. Любов до музики та музичний смак хлопцю привили у родині, де майже всі були талановитими людьми.

Нагадаємо, портал Знай інформував, франшиза "Крик" втратила одразу двох головних акторок перед зйомками сьомої частини: Дженна Ортега обрала "Венздей"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, помер зірковий учасник "Голосу країни-11", який вразив усіх "Журавлями" The Hardkiss

Також, наш портал інформував, "Мені так його не вистачає": Ірина Білик зворушливо згадала свого помічника, який зник під Бахмутом