Дочка відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець показала кадри проведених занять із танців.

Маша Кравець активно веде свою сторінку в соцмережі інстаграм, де радує шанувальників новими фото та відео, показуючи своє життя. Цього разу дівчина обмежилася викладеними состорами, на яких написала, що танці, які вона проводила зі своєю командою, вдалися.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

[quote author=" - підписала дівчина слайд. Sooo, Exited to see y all there

Що в перекладі звучить, як "Як я рада бачити вас тут".

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Маша Кравець. Фото: Instagram

Маша Кравець подорожує Європою, але регулярно повертається до України, про що свідчать її останні сторизи. На кадрі дівчина показує свою команду танцюристів, а згодом своє досить обличчя.

20-річна Маша Кравець відрізняється досить волелюбним та бунтарським характером. Вона обожнює набивати тату, танцювати фрістайл, дівчина навчається на піарника і захоплюється іншим.

Танцювати дівчина навчалася в одній із танцювальних шкіл України та брала участь у різних танцювальних конкурсах.

Маша Кравець, фото із соцмереж

Нагадаємо, що дочка Олени Кравець, яка кинула "Квартал 95", пішла в бізнес: у туалеті вже є. 20-річна Маша Кравець відрізняється досить свободолюбним та бунтарським характером.

Раніше ми повідомляли, що 7-річна дочка Олени Кравець з "Квартал 95" опинилася на операційному столі, < a i=3>гіпс так і не наклали.

Так само стало їх відомо, що дочка Олени Кравець Маша таки дісталася до "Жіночого кварталу": шефство взяла Марта Адамчук.