До 20-річчя легендарної різдвяної комедії "Реальне кохання" творці фільму підготували для глядачів особливий подарунок – оновлену версію у форматі 4K.

Саме з такою якістю фільм, який здатний подарувати порцію новорічного настрою, виходить на великі екрани України 21 грудня.

"Реальне кохання", скріншот: Youtube

Нагадаємо, романтична комедія режисера Річарда Кертіса із зірковим акторським складом (Г'ю Грант, Емма Томпсон, Ліам Нісон, Колін Ферт) вперше вийшла в 2003 році. З того часу вона стала уособленням різдвяного настрою та справжніх почуттів для мільйонів глядачів у всьому світі.

І ось через 20 років творці подарували шанувальникам оновлену 4K-версію, щоби перегляд цієї магічної історії став ще яскравішим.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

"Реальне кохання", скріншот: Youtube

"Реальне кохання" – це казка про чудеса, що трапляються на Різдво. Декілька зворушливих історій про кохання та дружбу переплітаються у фільмі дивним чином. Стрічка гармонійно поєднує сміх, сльози та неймовірні емоції.

Отже, варто скористатися можливістю повернутися до цієї магії разом із покращеною HD-якістю зображення та звуку. Адже саме такий подарунок 20-річчю заслуговує на культову різдвяну стрічку.

"Реальне кохання", скріншот: Youtube

Нагадаємо, сценарій "Я легенда- 2" вже готовий: Вілл Сміт розкрив деталі роботи над другою частиною легендарного фільму

Як повідомляв "Знай.uа", Warner Bros. вперше показали приквел "Божевільного Макса" з Анею Тейлор-Джою та Крісом Хемсвортом

Знай.ua писав, майбутній диктатор Сноу з "Голодних ігор" розриває інтернет: дівчата вже хочуть від нього дітей