Інформація про виділення 27 мільйонів гривень із державного бюджету на розважальне шоу "Тихий вечір із Оленою Кравець" викликала обурення серед українців.

Багато хто висловив обурення, вказуючи на необхідність цих коштів у добровільних потребах. Розважатися, здається, варто було б після закінчення війни.

"Тихий вечір" з Оленою Кравець / фото: скріншот Youtube

На порталі Prozorro з'явилися дані про виділення коштів із держбюджету для програми Олени Кравець у розмірі 27,5 мільйона гривень. Багато українців побачили у цьому прояв корупції, особливо з огляду на зв'язки Кравець із президентом Зеленським.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

У відповідь на звинувачення Олена Кравець у своєму Instagram заявила, що ці кошти призначалися на 2023 рік, а не на майбутній 2024, коли програму планують припинити. Ведуча стверджує, що ресурси були витрачені на виготовлення програми цього року.

Кошти було виділено на зйомку програми ще на початку 2023 року. Нові дані від Prozorro стали основою для маніпуляцій та негативних коментарів, пише Кравець.

Крім того, Кравець зазначила, що вона не отримувала такої значної суми особисто, а гроші були виділені продакшену, і вона виступала лише як особа програми.

Телеканал програми також відреагував на звинувачення у нецільовому використанні коштів військових потреб, заявивши, що державні кошти не можна використовувати на військові цілі.

Проте, обурення людей ця реакція лише підігріла. Під постом Олени вони діляться своєю думкою щодо поточної ситуації:

Раніше ми сповіщали, поки росіяни будують заводи з дронами, Олені Кравець виділили понад 27 млн ​​на розважальне шоу

Так само стало відомо про те, що учасниця "Супермами" наїхала на знімальну групу через питання маленькій дівчинці: "Добилися, щоби заплакала"