Місяць у повні і молодик - енергетично небезпечні дні, які загрожують різними наслідками для людей.

13 грудня стався молодик і почався Ретроградний Меркурій, а вже наприкінці місяця відбудеться останній місяць у повні в 2023 році. Він називається "Холодним" і таїть у собі небезпеки. Як не стати випадково жертвою?

"Боброва повня", скріншот: YouTube

27 грудня, в період Холодної повні, Місяць перетвориться на темне око, яке уважно стежить за кожним кроком людей. Приховані таємниці та невідомі аспекти людської душі можуть привнести в життя таємничу та лякаючу ауру.

Яку небезпеку становить "Холодний місяць у повні"

У момент повні зворотний бік душі людини стає відкритим, не даючи можливості приховати таємниці. Цей період особливо складний для тих, хто має погані звички або залежність, тому що вони починають загострюватися, а сили для протистояння їм важко знайти. Люди, які стикаються з труднощами у житті, у цей період відчують посилення своїх проблем. Як і за будь-якої повні, емоційні вибухи і порушення способу життя стають неминучими.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Пара під час сварки, freepik

Як легше пережити Холодну повню

Важливо залишатися обережним та уникати необдуманих дій. Протягом цього Холодного місяця в повні не рекомендується розпочинати нові справи або виконувати відповідальні завдання, оскільки ризик серйозних помилок збільшується. Залишається тільки свідомо діяти і готуватися до труднощів, які можуть виникнути в останній місяць цього року.

Нейтралізація впливу повного місяця

Щоб створити надійний бар'єр від потенційних небезпек, варто звернутися до традиційних ритуалів. Використання свічок і пахощів додасть вашій оселі захисне поле. Обкурювання будинку за допомогою ароматів створить невидиму стіну, що ізолює від негативу впливу місяця в повні.

Цей період може чинити додатковий тиск на психіку та нервову систему. Важливо уважно стежити за своїм самопочуттям і за необхідності внести корективи до раціону харчування, приділяючи перевагу молочним продуктам. Це допоможе пом'якшити вплив повного місяця і зберегти психоемоційну рівновагу.

Повня. Фото: Youtube

З настанням вечора та появою місячного диска в небесах, рекомендується закрити штори та утриматися від погляду у вікно. Цей простий крок створить невидимий бар'єр, оберігаючи від потенційних бід та неприємностей.

Нагадаємо, що це заборонено дарувати на Новий 2024 рік: Зелений Дракон спалить весь успіх, прислухайтеся.

Раніше ми повідомляли, що починайте прикрашати ялинку вже зараз: куди поставити новорічне дерево, щоб Зелений Дракон приніс удачу.