Колишній футболіст київського "Динамо" Олександр Алієв потрапив у скандал. Він отримав посвідчення учасника бойових дій (УБД) і вирішив їм похвалитися перед своєю аудиторією, проте передплатники вважають, що колишній спортсмен не заслужено отримав такий документ.

У відповідь на негативні коментарі, екс футболіст грубо накинувся на людей і заявив про те, що отримав УБД за те, що не втік на початку війни з країни та охороняв столицю.

Олександр Алієв, скріншот: Youtube

"Мені дуже приємно, що мене сьогодні нагородили. Хочу вам сказати: йдіть на х*й. Коли розпочалася повномасштабна війна, ви всі були на дорогах, їхали до Західної України, хтось до Європи. Ну, а я залишився тут, бо я українець і тут, в Україні, став Алієвим і завдяки київському "Динамо" почав захищати свою країну. А ви кукарекати. Смокче х*й, - заявив Алієв.

На сторінці Спорт Обоз у соціальній мережі Facebook думки українців розділилися. Частина в аудиторії вважає, що посвідчення куплено, тому що ексфутболіст не брав участі у бойових діях, а інші навпаки підтримують колишнього динамівця та хвалять за те, що він не втік на пошту повномасштабного вторгнення.

Популярні новини зараз

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Показати ще

"Усі поліцейські, прокурорські мають УБД, хоча не були на фронті. За що, питається? Нехай вирушають на фронт, відпрацьовують"; "А скільки вже таких алієвих є і ще скільки буде. А воїни які вже майже 20 місяців на війні не можуть досягти УБД. "Якщо в тебе немає зв'язків як у Алієва - забудь про учасника УБД"; "З перших днів повномасштабного вторгнення Алієв вступив до ТРО Києва. Чи брав участь у бойових діях і чи цього достатньо для отримання УБД не знаю. Одне зрозуміло, що осторонь не стояв, як тисячі й десятки тисяч інших, що драпали на Західну Україну. організовували оборону Буковеля", - пишуть українці.

Коментарі про Олександра Алієва. Фото скріншот з Facebook

Коментарі про Олександра Алієва. Фото скріншот з Facebook

Коментарі про Олександра Алієва. Фото скріншот з Facebook

Нагадаємо, "ми всі готові допомогти": Селезньов розповів, що відбувається із зіркою футболу Мілевським

Як повідомляв "Знай.uа", "суперництво завершилося": Роналду підбив підсумок кар'єри після боротьби з Мессі

Знай.ua писав, Зірка "Динамо" Олександр Алієв зізнався, хто більше за інших допомагає ЗСУ в УПЛ: відповідь здивувала