Футболіст київського клубу "Оболонь", 27-річний Владислав Приймак та його дружина Крістіна потребують термінової допомоги.

У їхній родині сталося горе, на яке ніхто не міг чекати. У їхньої 3-річної дочки Марти лікарі діагностували пухлину головного мозку. Про це повідомляє Telegram-канал столичного клубу.

Владислав Приймак, фото: Instagram

Дівчинці необхідне дороге лікування та складна операція за кордоном. На жаль, сім'я захисника самостійно не спроможна оплатити це лікування.

27-річний Владислав Приймак є вихованцем футбольних шкіл "Прикарпаття" та київського "Динамо". Протягом своєї кар'єри він захищав кольори багатьох українських клубів, зокрема "Прикарпаття", "Вереса", "Львова", "Волині", "Карпат" та інших. Наразі футболіст грає за київську "Оболонь", у складі якої провів 14 матчів у поточному сезоні УПЛ.

Популярні новини зараз

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

ФК Оболонь, скріншот: Google

Враховуючи скруту сім'ї Приймака, футбольні вболівальники та небайдужі люди організували збір коштів на лікування маленької Марти. Кожен бажаючий може приєднатися до акції та зробити свій внесок у боротьбу за життя дівчинки. Тільки спільними зусиллями можна врятувати найдорожче – життя людини, як зараз ми робимо, продовжуючи допомагати нашим воїнам ЗСУ.

Нагадаємо, ніби ангел обережно поклав на дерево:4-місячне немовля вижило після вихору торнадо

Як повідомляв "Знай.uа", зірка ПСЖ вийшов з 2-місячної коми і хоче повернутися в команду: "Лікарі врятували мені життя"

Знай.uа писав, вболівальники ледь не згоріли живцем перед матчем Ліги Чемпіонів: ховалися в барі від ультрас