Українська телеведуча, журналістка та колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай зізналась про те, що завадило їй побудувати щаливі стосунки із відомим адвокатом Євгеном Проніним.

Про це вона розповіла у своєму шоу "30+".

Дівчина зізналася, що почувалася у відносинах із Проніним самотньою. Раміна розповіла про те, що Євген проводив дуже багато часу із друзями, однак не приділяв достатньо уваги їх стосункам.

Раміна Есхакзай та Євген Пронін, фото з Instagram

Також, вона зазначає про те, що їй більше подобається відпочивати вдома, ніж у компанії.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

"Коли я зустрічалася з Євгеном, у нас щось завжди було не так. Якісь скандали на свята, і це постійне відчуття самотності…Минулого Нового року я просто плакала, бо я хотіла провести цей час вдома, а він хотів з іншою парою зустрітися і провести час не так, як я собі думала. Мені було самотньо, навіть у стосунках", - ділиться журналістка.

Більше за все її ображало те, що Євген запрошував на їх побачення друзів, у той час як вона хотіла провести з ним час наодинці.

Раміна Есхакзай і Євген Пронін: instagram.com/pronin_law_you

"Я останній рік стосунків почувалася самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо вдвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо до ресторану – теж саме. Ці друзі… А я хочу побути з людиною сам на сам. Я йому колись казала: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою сам на сам", - зізналась Раміна.

Нагадаємо, Раміна повелась на вудочку Гороховського, але залишилась в плюсі

Раніше ми писали про те, що блогерка Раміна Есхакзай розлучилася з бойфрендом: відразу пояснила, чи чекати брудну білизну

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський влаштував рух із Юрієм Ткачом з "Квартал 95", чарками та двома українками: "Ми засмагаємо"