Українські глядачі готуються до запуску нового комедійного проекту, що обіцяє стати яскравою подією. "Якщо чесно", телесеріал, що виходить на каналі "ТЕТ", зібрав відомих акторів в одному проекті та обіцяє шанувальникам комедійного жанру незабутні моменти.

Головні герої серіалу, зіграні Дар'єю Петрожицькою та Ігорем Ласточкиним, є закоханою парою, чиї стосунки тільки недавно почалися. Однак, як обіцяють творці проекту, персонажі мають пройти через безліч випробувань, перш ніж досягти істинного щастя.

Серіал "Якщо чесно" / фото: Телеканал ТЕТ

Актори Станіслав Баклан і Наталія Кленіна теж тут не випадково – вони зіграють батьків одного з головних героїв, додаючи в проект свою порцію видовищності, що вже полюбилася.

Одним із несподіваних та яскравих елементів сюжету стане поява уявних друзів головних героїв. Назви персонажів, такі як "Черговий косяк", "Серйозний чол", "Сцикло", "Внутрішній Бандерас", "Жіноча хитрість" і "Меркантильна баба", говорять про те, що на глядачів чекають незвичайні історії та непередбачувані повороти.

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Режисери та актори, пов'язані з проектом, обіцяють захоплюючі історії, заряджені позитивом та несподіваними ситуаціями. Прем'єра запланована на 15 січня, і українські глядачі вже з нетерпінням очікують, що ховається за цими персонажами та новими історіями.

Крім того, ми писали, новий сезон легендарного серіалу "Доктор Хто" вийде наступного року: у мережі опублікували офіційний трейлер

Як повідомляв Знай.ua, зірку "Паразитів", які виграли "Оскар", знайшли мертвим у машині: перед цим був скандал

Також портал Знай.ua писав, що в серіалі Netflix композитора з українським корінням назвали "російським ортодоксальним євреєм"