15-річний хлопець Саша став героєм кліпу пісні гурту Imagine Dragons "Crushed". Історія хлопця вразила весь світ та показала, які страшні реалії переживають українці.

Будинок Саші російські окупанти зруйнували на початку повномасштабного вторгнення. А вже зараз будинок відновили за кошти, виділені донором платформи UNITED24.

Відбудований будинок Саші з Новогригорівки. Фото: скрін відео

Зруйновані стіни, відсутність електрики, руїни та дитина на фоні розбитого рідного дому - саме таким побачив світ в якому змушені жити українці. Режисер постановник познайомився з Сашею, коли привозив гуманітарну допомогу до села і тоді вирішив, що саме його історія стане основою для відео. Ця зустріч змінила життя не лише хлопчика, а і його родини та близьких.

Після виходу кліпу безліч людей хотіли допомогти хлопцеві та родині і навіть пропонували переїхати до міста, але Саша відмовлявся їхати з рідної Новогригорівки. Саме тому було прийнято рішення відбудувати оселю.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Відбудований будинок Саші з Новогригорівки. Фото: скрін відео

Після обстрілів не залишилося жодної вцілілої стіни, тому все знесли та заклали новий фундамент. За півроку будівельники змогли зробити неймовірне - поставили затишний та надійний будинок. До помешкання додали терасу, яку хотіла мама хлопчика та побудували укриття.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, перед Новим роком Віктора Павліка терміново госпіталізували: "Переживаю трагедію..."

Раніше портал Знай інформував, на Могилевську напали грабіжники: "Відкрила двері і отримала удар в обличчя"

Також наш портал повідомляв, "Зі мною все норм": боєць "ТРО Маямі Влад Яма" роздратував українців у день страшної трагедії