Відома акторка Наталка Денисенко розповіла, про найстрашнішу втрату, яка трапилася в їх родині. Влітку її чоловік, який зараз захищає Україну, втратив батька.

Про це жінка розповіла в інтерв'ю на каналі блогерки Аліни Доротюк.

Акторка поділилася, всі в родині дуже тяжко переживають втрату рідної людини. Але стан її чоловіка був дуже поганий, тому вони зверталися до спеціалістів за допомогою.

Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/

"Ми дізнались, що у нього рак, остання четверта стадія, і там у нього були тромби. Ну просто неможливо. Нам сказали, якщо зробити операцію та все вирізати, він проживе всього на два місяці довше, або взагалі не вийде з наркозу. У мого чоловіка дуже близькі стосунки з батьком, і його тато це була настільки позитивна людина, наскільки хороша. Я його так любила, і він мене дуже любив, і це була страшенна втрата", – розповіла з жалем акторка.

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Тоді Андрій Федінчик тільки повернувся з Донецької області, де п’ять місяців провів у пеклі, на службі. Там він знаходиться з початку повномасштабного вторгнення. У нього була відпустка, але він її провів у медичних закладах, на лікуванні. Потім він знову повернувся на службу, а на похорони батька взяв вихідні.

Денисенко та Федінчик, фото Instagram

Вона додала, що тоді емоційний стан чоловіка був досить поганий, йому навіть довелось звертатись за допомогою. Але антидепресанти на військовий психолог йому не допомагали. Допоміг лише час, згодом йому стало легше, він вживав вітамін, після чого стан нормалізувався.

Нагадаємо, портал Знай інформував, син українського музиканта впав в кому після видалення молочних зубів: "Всі органи потрохи відмирають...":

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Зі мною все норм": боєць "ТРО Маямі Влад Яма" роздратував українців у день страшної трагедії

Також, наш портал інформував, перед Новим роком Віктора Павліка терміново госпіталізували: "Переживаю трагедію..."