Зміна головного режисера у всесвіті "Зоряних війн" стала справжньою подією. Шармін Обаїд-Чіной, відома двічі лауреатка премії Американської кіноакадемії за короткометражні фільми, готується увійти в історію як перша жінка, яка очолює проект із серії культових кіносаг.

У інтерв'ю CNN вона зазначила, що настав той самий момент, коли жінці час розповісти історію, що відбувається в далекій галактиці.

Сюжет нового фільму "Зоряних війн" поки що залишається загадкою, але обіцяє захоплюючі пригоди у світі, пройнятому силою та боротьбою за добро. Йдеться період після подій останньої частини саги, коли формується новий Орден джедаїв.

Обаїд-Чиной / фото: Суспільне Культура

Сюжет нового фільму розгортатиметься через 15 років після подій, показаних у кінострічці "Зоряні війни: Скайуокер. Сходження" (2019) та фокусуватися на Рей, роль якої знову виконає актриса Дейзі Рідлі.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Шармін не приховує свого хвилювання та ентузіазму щодо нового проекту. Вона поділилася, що дуже рада створенню нових героїв у цьому дивовижному космосі. Інтерес до нового Ордену джедаєв став однією з ключових точок, що пояснюють її натхнення та захоплення майбутнім фільмом.

Обі-Ван Кенобі, Зоряні війни

Анонсована прем'єра цієї картини у 2026 році викликає очікування та хвилювання у багатьох шанувальників саги. Новий режисер, новий Орден джедаєв та нові пригоди – це лише мала частина того, що підготували для нас творці цього масштабного фільму.

Призначення Шармін Обаїд-Чіної стало свого роду символом змін, відкриваючи новий розділ і творчий погляд на всесвіт "Зоряних війн". Сила її таланту та енергії обіцяють привнести щось нове у цю легендарну сагу.

Раніше ми писали про те, що улюблений мультик повертається на екрани: вийшов трейлер "Панда Кунг-Фу 4"

Як повідомляв Знай.ua, новий сезон легендарного серіалу "Доктор Хто" вийде наступного року: у мережі опублікували офіційний трейлер