Високосные роки, сповнені застережень і насторожуючих прикмет, спричиняють безліч забобонів і рекомендацій, що означають необхідність обережності в життєвих кроках. У 2024 році, який покликаний бути роком Дракона з 366 днями , загальна мудрість підказує бути уважними до деяких дій.

Старі прикмети та поради обіцяють тимчасові обмеження на ряд подій:

1. Будівництво у високі роки варто відкласти– за легендою, нові будівлі в цей період приречені на невдачу, віщуючи складності та неприємності, ніби в них все ламатиметься, а процес будівництва затягнеться нескінченно.

Забобони, фото pulse-uk

2. Купівля будинків та переїзди в нові житла можуть стати тригером для сімейних розбіжностей та сильних конфліктів, попереджає народна мудрість.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

3. Відзначати перший зуб у малюка у високосний рік небезпечне підприємство, яке, за переказами, заговорить на все життя проблемами із зубами.

4. Колядувати у новорічну ніч у роки вважається недобрим ознакою.

весілля

5. Весілля в цей період може поставити під загрозу міцність сімейних зв'язків і загрожувати безперервним напруженням у відносинах.

6. Відзначати 40-річчя в такі роки вважається небажаним, оскільки, як стверджується, це може скоротити роки життя, що залишилися.

7. Зміна робочого місця теж під загрозою – легендарні ознаки підказують, що зважившись на цей крок у високосний рік, згодом можна пошкодувати про досконалий вибір.

А ми нагадуємо, що "Стане початком кінця": відомий астролог побачив успішний період для ЗСУ

Раніше ми писали про те, що Україну чекає серйозний мороз, яких давно не було - прогноз погоди з 4 січня: температура впаде до -20

Як повідомляв Знай.ua, заробітна плата зросте на 10-15%: хто у списку щасливчиків