Співачка Луна, відома як колишня дружина Юрія Бардаша, недовго протрималась у патріотичній позиції і планує записувати свої пісні російською мовою.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі. Як пояснила це сама співачка, для таких людей як вона, заборона викликає ще більше бажання робити це. Вона так бачить і відчуває, і ніколи не заборонить собі робити так, як вона відчуває.

Історія співачки Луни. Фото: скрін Інстаграм

"А взагалі продовжую писати пісні та лірику російською мовою. Знаєте, для таких як я – придумана заборона викликає бажання залишитись чесною з собою і зі своїм мистецтвом. Я так бачу, я так відчуваю. Стараюсь як можу почати відчувати мову і знайти себе у ній. Але ніколи не зможу заборонити собі творити так, як я хочу і бачу", - підписала Луна.

Історія співачки Луни. Фото: скрін Інстаграм

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Не забула вона себе і похвалити, заявивши що таких артистів як вона мало (які роблять музику не для того, щоб догодити комусь), а багато лише награних. Тому, закликала цінувати її, адже скоро вона випустить новий альбом, звісно, ж російськомовний.

Після початку повномасштабного вторгнення, артистка заявила, що переходить на рідну мову та навіть встигла випустити кілька пісень солов'їною. Вона неодноразово висловлювала чітку позицію про війну в Україні.

Історія співачки Луни. Фото: скрін Інстаграм

Однак восени 2023 року, співачка Луна потрапила в скандал. На своєму концерті у столиці України співала російською мовою. І обрала вона саме пісню, яка вважається неофіційним гімном ПВК "Вагнер".

Нагадаємо, портал Знай інформував, зрадник Юрій Бардаш хоче повернутися до України, але цього ніколи не станеться: його умова викликає сміх

Раніше на порталі Знай повідомлялося, у Києві на концерті співали пісню присвячену "вагнерівцям": Луна тягала по сцені прапор України

Також, наш портал інформував, любить пілотки та відпочинок в окупованому Криму: скандальні подробиці про артистку, що познущалася з жителів Скадовська