Співачка Юлія Лущинська, відома скандальною піснею "Танцюю гопака", нещодавно поділилася інтимними подробицями своїх пологів.

Вагітність у неї пройшла не надто гладко через постійний стрес і булінг у мережі. А ось народження доньки виявилося справжнім випробуванням.

Юлія Лущинська, фото: Facebook

Адже лікарі постійно наполягали на штучному стимулюванні пологів чи навіть кесаревому перетині. Мовляв, вагітність надто затягнулася, а вага дитини перевищує норму. Проте аналізи Юлії та стан малюка були в нормі, тому вона проігнорувала ці рекомендації.

"Я досі хочу убити узистку, яка мене залякувала цими цифрами, які нікому точно не відомі, дуже приблизні та мають середньостатистичні розрахунки", - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Співачка народжувала не одна, чоловік був упродовж усього процесу поруч. Замість заспокоєння від рідних вона зіткнулася з їхніми залякуваннями через власні травматичні спогади. Це стало справжнім випробуванням для Юлії.

Юлія Лущинська, фото: Facebook

"Я плакала щодня. Я розумію, що вона (мама) переживала, але мені потрібна була просто підтримка”, - додає дівчина.

Проте все завершилося щасливо – 16 грудня вона народила здорову дівчинку вагою 3,5 кг. І, незважаючи на всі перепетії, молода мама щаслива і пишається, що пройшла цей шлях гідно та самостійно, незважаючи на "страхи та забобони" лікарів.

Нагадаємо, гопачка Юлія Лущинська знялася оголеною на 9-му місяці: "Креатив це не моє"

Як повідомляв "Знай.uа", з "гопачки" в "автогонщицю": Лущинська отримала нову порцію хейту за пісню: "Як це у світ виригнути"

Знай.ua писав, "гопачка" Юлія Лущинська заспівала нову "хітяру": "Випускайте, нам потрібні нові меми"